E-Liquid kopen is een vereiste

Mijn tips over gezondheid worden de laatste maanden veelvuldig gelezen, dank daarvoor. Vandaag wil ik mijn pijlen richten op een onderwerp waar eigenlijk niet zoveel over gesproken wordt: E-smoking. Logisch natuurlijk dat er niet veel over gesproken wordt, omdat het per definitie niet goed voor de gezondheid is. Maar vergeleken met het echte roken is E-Smoking natuurlijk wel weer gezond. Wat komt er allemaal kijken bij E-Smoking? Ik, van de Mooi Gezond Gids, zocht het voor u uit.

De E-Smoker

Waarschijnlijk hebt u ‘m wel eens gezien, de E-Smoker. En op het eerste gezicht ziet het voorwerp er een beetje apart uit, omdat er niet echt gerookt wordt. In plaats daarvan wordt er een soort vloeistof gebruikt dat opgerookt wordt. Om de E-Smoker te gebruiken, is die vloeistof dus noodzakelijk.

E-Liquid

De naam van die vloeistof is E-Liquid, naar het Engelse woord voor vloeistof. E-Liquid kopen is een actie die vereist is alvorens u besluit om een E-Smoker te gebruiken. Het is dus niet zo dat u bij de aanschaf van een E-Smoker gelijk uit de kosten bent, E-Liquid kopen kan nog best een dure hobby zijn. Maar om daarvoor niet altijd veel geld op tafel te leggen, is het aan te raden om eens een goede zoekopdracht op Google in te voeren. U ziet vanzelf bij welke adressen u voor een goede prijs E-liquid kunt kopen.

E-Smoker versus de sigaret

Nog even terugkomend op het gezondheidsaspect van de E-Smoker: deze elektronische sigaret is dus een stuk gezonder dan de sigaret waarin tabak verwerkt zit. Ook in E-Liquid zitten overigens stoffen die niet per se goed zijn voor het menselijk lichaam, maar dat geldt ook voor producten als patat en spinazie, waar schadelijke stoffen in kunnen zitten. Schaf dus met een gerust hart een E-Smoker aan en vergeet het E-Liquid kopen niet.