De Mooi Gezond Gids bekijkt arganolie van gezonder.nu

Met de Mooi Gezond Gids, het online magzine dat kijkt naar de gezonde producten voor mensen, zijn we aanbeland in de fase dat we naar specifieke producten gaan kijken. Wat doet bijvoorbeeld tarwegras met de gezondheid van de mens? En hoe is dat met een product als arganolie? Die laatste olie gaan we onder de loep nemen in een specifiek geval. En wel omdat we specifiek gaan kijken naar de arganolie van gezonder.nu. Is deze olie goed en betaalt u de juiste prijs op de webwinkel van gezonder.nu?

Gezonder.nu

De website Gezonder.nu is eigenlijk al sinds de oprichting van de Mooi Gezond Gids onder de radar van ons. Wij vinden het mooi dat in de webwinkel van Gezonder.nu alleen maar natuurlijke en goede producten verkocht worden. Ons voorgevoel zegt dus ook direct dat de arganolie van deze webwinkel goed is. Maar om dit zeker te weten is het natuurlijk van belang om eens te testen met deze olie. Hoe is het effect van de arganolie van Gezonder.nu bijvoorbeeld op de huid van alle medewerkers van de Mooi Gezond Gids?

De aanschaf van arganolie

arganolie-sublimeOm die test in de praktijk ten uitvoer te brengen, is het natuurlijk eerst zaak om een aantal flesjes te bestellen via gezonder.nu. Gelijk een goede proef voor de webwinkel, want we doorlopen het gehele bestelproces. Eigenlijk komen we weinig hobbels tegen en binnen no-time hebben we drie flesjes arganolie besteld. Over de prijs kan gediscussieerd worden, maar als deze arganolie goed is, is de prijs gewoon gunstig (in verhouding met andere oliën ligt de prijs van arganolie altijd hoog).

 

De grote test met arganolie

Drie dagen na het bestellen op Gezonder.nu hadden we de arganolie al in huis. Lekker snel, dus de test van de arganolie kon ook snel beginnen. Vijf redacteuren besloten mee te doen en te kijken wat het effect van arganolie op de droge huid was. Een dag later zou er geëvalueerd worden en dat is zojuist gebeurd. De conclusie? De arganolie van Gezonder.nu is perfecte arganolie. Voor de prijs die je betaalt, haal je prima arganolie in huis, die daadwerkelijk uit Marokko komt.